Workspace at home

JoséInterieur 1 Comment

Since a year I have a little workspace at home. A place just for me where I can work, write and be creative.

I love to look at pretty things (who doesn’t!), so I surround myself as much as possible with things that make me happy. This can be different things. For example personal belongings with special memories, sometimes an expensive item that I’ve saved for, but it easily can be something that I found for a little price! It’s not about the brand, but about the design and feeling for me. For inspiration I use Instagram, Pinterest, interior magazines and blogs. I always try to give it my own spin, so it suits our home and our personalities.

image

When you look at my workspace, you can tell that I’m a succer for graphic prints and for funny or inspiring quotes. And for the colours black and white in combination with a pastel colour such as mint. I love mint!! And not to forget a touch of wood. I like the Scandinavian feeling this range of colours and these items give me. In the rest of my home you’ll find the same range of colours, but at my desk it is all much more playful and maybe a bit more outspoken.

NL
Sinds een jaar heb ik thuis een werkplek. Een plek helemaal voor mezelf waar ik kan werken, schrijven en creatief kan zijn.

Ik houd ervan om naar mooie dingen te kijken (wie niet!), dus daarom verzamel ik spullen om me heen waar ik blij van word. Dit kunnen persoonlijke bezittingen zijn met speciale herinneringen. Soms een wat duurder item waarvoor ik heb gespaard, maar het kan net zo goed iets zijn dat ik voor een leuk prijsje heb gevonden! Het gaat mij niet om het merk, maar om het design en het gevoel dat het mij geeft. Voor inspiratie maak ik gebruik van Instagram, Pinterest, interieurbladen en blogs. Ik probeer er altijd wel een eigen draai aan te geven zodat het echt bij ons en ons huis past.

Wanneer je mijn werkplek ziet, kun je meteen zien dat ik heel erg van grafische prints en grappige of inspirerende quotes houd. En van de kleuren zwart en wit in combinatie met een pastelkleur zoals mint. En niet te vergeten een vleugje hout. Ik houd van het Scandinavische gevoel die deze kleuren en spullen me geven. In de rest van ons huis vind je dezelfde kleuren, maar bij mijn werkplek is alles net iets speelser en misschien een beetje meer uitgesproken.

image

You can find all sorts of stuff at my workspace for DIY or other creative things. Here I am crafting of wrapping presents, so all these items are in reaching distance and sometimes even on display. Practical things such as a scissor or pretty wooden beads can be pretty to see as well! I love prints and I have collected a lot of nice postcards and posters. With washitape I can easily put them up and change a lot. I recently placed a pinboard of underlayment on my desk, where I also can put up a lot of inspiring prints. I have also made a headboard for our bed of underlayment. I will write a blog about that later on, for now you can see pictures of it on my Instagram account.

Op mijn werkplek zijn allerlei spullen te vinden voor DIY of andere creatieve dingen. Ik ben hier vaak aan het knutselen of ik pak cadeautjes in, dus de benodigde spullen liggen binnen handbereik. Soms leg ik de spulletjes juist in het zicht. Praktische spullen zoals een schaar of houten kralen zijn zeker ook mooi om te zien! Ik houd erg van prints en ik heb heel wat kaarten en posters verzameld. Met washitape kan ik ze makkelijk ophangen en vaak wisselen. Ik heb laatst een prikbord van underlayment op mijn bureau geplaatst waar ik ook veel inspirerende prints op kan hangen. Van dit materiaal heb ik ook een hoofdbord voor ons bed gemaakt. Ik zal daar later een blog over schrijven, voor nu kun je daarvan foto’s bekijken op mijn Instagram account.

 

image

image

I find it important that my workplace is in an environment where I feel at ease and that it makes me happy! I believe that when you feel at home and you are surrounded with things you love, you will easily get inspired to be creative!

Ik vind het belangrijk dat mijn werkplek een plek is waar ik me lekker voel en dat het me blij maakt. Ik geloof echt dat wanneer je je ergens thuis voelt en je bent omgeven door dingen die je mooi vindt of waar je van houdt, dat je makkelijk geïnspireerd wordt om creatief te zijn!

Have a nice (Fri)day!
José

Comments 1

  1. Wauw wat een mooie prettige werksfeer! Lekker fris, opgeruimd en omringd met mooie spullen en quotes.❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *