When in Paris…

JoséReizen Leave a Comment

At the beginning of this year I decided to do some things that I’ve never done before. To experience new things! Going on a trip with just me and my camera was a wish that I’ve caried along for a while and last July I decided to book the trip. So a few weeks ago I spend three days on my own in Paris! For me this was really exciting, because I never went on such a trip alone. And I had a blast! I’ve been in Paris before, so I knew the city already, which made it a bit more easier to find my way in everything. It was very nice to stroll around with my own plans and my own schedual. I’ve taken a lot of pictures and selected a few for you to see!

NL
In het begin van het jaar heb ik besloten om dit jaar een aantal nieuwe dingen te doen. Om nieuwe ervaringen op te doen! Een tripje met alleen mezelf en m’n camera was een wens dat ik al lang bij me droeg. Afgelopen juli besloot ik te boeken. Een paar weken geleden was het zover en heb ik drie dagen in m’n uppie in Parijs doorgebracht. Erg spannend aangezien ik nog nooit alleen op reis was geweest, ook al was dit een kort reisje. Maar wat heb ik genoten! Ik was al eens in Parijs geweest, dus ik wist mijn weg te vinden. Het was heerlijk om lekker door de stad te wandelen met m’n eigen plannen en tijd. Ik heb veel foto’s gemaakt en heb een aantal voor jullie geselecteerd.

Paris buildings

Eiffel Tower

Arc de Triomphe

Arc du Triomphe

Arc de Triomphe

Paris buildings

Jardin des Tuileries

One of my favourite places in Paris: Jardin des Tuileries.

Eén van mijn favoriete plekken in Parijs: Jardin des Tuileries.

Paris streetart

Streetart near centre Pompidou

Moulin Rouge

Famous Moulin Rouge

Paris buildings

Sacré-Coeur

Sacré-Coeur

Details of Sacré-Coeur

Details of Sacré-Coeur

Sacré-Coeur

Le Marais, Paris

One of the many beautiful doors in Le Marais.

Eén van de vele mooie deuren in Le Marais.

Karl Lagerfield, Paris

Karl Lagerfield taking my picture! ;)

Jarden des Tuileries

Notre Dame

Notre Dame

image

Eiffel Tower

Eiffel Tower

Close up Eiffel Tower

Eiffel Tower

Place du Trocadéro

Pont Alexandre III

Pont Alexandre III

Louvre

Louvre

Place Vendôme

Place Vendôme

image

Passage du Grand Cerf

Passage du Grand Cerf

Palais Royal

Palais Royal

Jardin du Palais Royal

image

Me underneath Pont de Bercy! It felt good to do this on my own! And I’m really looking forward to do such a thing again! Maybe Berlin. Or Oslo of Lissabon… Who knows!

Ik onder Pont de Bercy! Het voelde goed om dit alleen te doen! Ik kijk al uit naar het volgende tripje! Misschien Berlijn. Of Oslo of Lissabon… Wie weet!!

José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *