Klein, maar fijn! Een update van mijn werkplek

JoséInterieur Leave a Comment

Na tijden mijn werkplek thuis een beetje verwaarloosd te hebben, kreeg ik de kriebels om deze weer een update te geven. Met een mix van nieuwe en oude spullen, zoals ik eigenlijk altijd doe. In deze blog laat ik de veranderingen van m’n kleine, maar fijne werkplek zien!

Ik had dus al tijden niets meer aan mijn werkplek gedaan. Ik merkte dat ik er niet graag zat, mede omdat ik het gewoon gezelliger vind om beneden bij Tim en Finn te zijn. Met als resultaat dat ik alle bonnetjes en post op het bureau liet liggen en er vaak spullen op ‘gooide’ waar ik even geen plek voor wist. Eigenlijk kan ik daar helemaal niet tegen… Rommel maakt me onrustig, waardoor ik er nog minder vaak was te vinden. Zonde van zo’n fijne plek. Tijd dus om daar iets aan te doen!

Werkplek thuis

Het wandrek komt jullie misschien wel bekend voor. Ik ben net als vele anderen fan van dit simpele, maar mooie rek van IKEA in samenwerking met HAY. Nog voor de YPPERLIG-collectie officieel in de winkels lag, vond ik het rek in het magazijn van IKEA Groningen. We gaven hem een plek bij ons in de hal. Perfect voor een mooie verzameling persoonlijke spullen in een kleine ruimte. Ik bedacht dat dit rek daarom ook een mooie toevoeging aan mijn werkplek zou zijn, dus kocht ik een tweede exemplaar. Het houten prikbord van underlayment was inmiddels behoorlijk verkleurd door de zon en toe aan vervanging.

Ikea wandrek

Op het rek plaatste ik een mix van bureauaccessoires, favoriete kaarten en een mooie foto van Finn. Het kaartje met daarop ‘I share what I see’ won ik ooit eens met een poster bij een winactie van beeldSTEIL, in de periode dat ik deze blog ben begonnen. Inmiddels ben ik alweer bijna drie jaar verder! De knijper van Moebe en de mini tile van StoryTiles kreeg ik tijdens leuke gesprekken op het showUP event. De houten kaart van MIEKinvorm met daarop de tekst van John Lennon is één van m’n favorieten.

Vitra toolbox

De mooie toolbox van Vitra had ik al een hele tijd in huis, maar nog nooit een mooi plekje gegeven. Zonde! Daarom blij dat hij eindelijke een functie heeft gekregen in huis. Het zwart zorgt voor een fijne dosis contrast in deze lichte hoek.

Vitra toolbox

Liefde voor mooie notitieboekjes! Daar kun je niet genoeg van hebben toch? Je vindt ze daarom ook veel terug op mijn werkplek.

Werkplek thuis

Het werkt zoveel beter en fijner als je je omringt met spullen waar je blij van wordt! En zo opgeruimd met een nieuwe look vind ik het weer leuk om hier te zijn!

Ikea wandrek details

Werkplek thuis

Zoals je ziet vindt Felix het ook een fijne plek! En eh… ja, onder mijn bureau ziet het er wat minder opgeruimd uit. Helaas heb ik daar nu geen betere opbergplek voor. Minder fotogeniek, maar wel zoals het is. Zoals iedereen wel van dat soort hoekjes in huis heeft. En ach, dat zie ik toch niet als ik achter m’n bureau zit. Dan zie ik alleen maar de fijne spullen die ik heb verzameld!

José

Ikea wandrek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *