Today is the day

JoséPersoonlijk 4 Comments

Hi! I’m José Russchen and Today is The Day that I start the blog That Friday Feeling. A new adventure!

A short introduction: I’m 32 years old and I live in Groningen, The Netherlands. I’ve got a great passion for interiorstyling and photography. Actually, next to my fulltime job, I’m busy with that on a daily base: changing/rearranging things in our home, reading blogs and magazines or visiting nice interior hotspots! It never gets boring!

Are you familiar with that ‘Friday feeling’? A feeling of freedom, that something exiting is about to happen? A feeling that makes you smile? On this blog I will show you things that inspire me and make me smile. Things that give me that Friday feeling! I’ll hope you enjoy reading this blog and that maybe it will give you that Friday feeling as well!

José

NL
Hoi! Ik ben José Russchen en vandaag is DE dag dat ik mijn blog That Friday Feeling start! Een nieuw avontuur!

Ik zal me kort voorstellen: Ik ben 32 jaar en woon samen in Groningen. Naast mijn werk heb ik een grote passie voor interieurstyling en fotografie. Eigenlijk ben ik er dagelijks mee bezig! Is het niet in mijn eigen huis, dan lees ik er wel over of bezoek ik een leuk interieuradresje. Het verveelt nooit!!

Ken je dat vrijdaggevoel? Voor velen de favoriete dag van de week doordat het een gevoel van vrijheid geeft. Het gevoel dat allerlei leuke dingen staan te gebeuren, dat je doet glimlachen! Op dit blog deel ik dingen die mij inspireren en mij blij maken. Dingen die mij het vrijdaggevoel geven! Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn blog te lezen en dat het je inspireert en misschien zelfs ook wel dat vrijdaggevoel geeft!

José

Comments 4

 1. Post
  Author
 2. Hoi José!

  Ik wist dat je een blog zou gaan beginnen maar wist niet dat je al was gestart! Het ziet er erg mooi uit en de tekst is interessant om te lezen met de bijpassende mooie foto’s! Ik ga je graag volgen en wens je heel veel plezier met het maken van je blog!

  Liefs Aletta

 3. Super leuk José, je eigen blog! Ik ga het zeker volgen. Heel veel succes ermee en vooral veel plezier.

  1. Post
   Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *