OVER JOSÉ

Als mijn ogen toch eens foto’s konden maken… Kleuren, vormen, sfeer… Overal vind ik inspiratie. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. In mijn vrije tijd ben ik dan ook graag bezig met fotografie, schrijven en interieurstyling. Is het niet in mijn eigen huis, dan lees ik er wel over of bezoek ik een leuk interieuradresje. Het verveelt me nooit! Naast lekker thuis zijn, ga ik er ook graag op uit met mijn gezin, vrienden en familie. Het strand en bos zijn daarbij favoriet. Uiteraard het liefst met camera in de hand!

Ken je dat vrijdaggevoel? Voor velen de favoriete dag van de week doordat het een gevoel van vrijheid geeft. Het gevoel dat er allerlei leuke dingen staan te gebeuren. Een gevoel dat je doet glimlachen. Op That Friday Feeling deel ik inspiratie of vertel ik over dingen die mij blij maken. Dingen die mij het vrijdaggevoel geven. Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn blog te lezen, dat het je inspireert en misschien zelfs ook wel dat vrijdaggevoel geeft!

Groetjes!
José (38), mama van Finn (mei ‘16) en Tijn (jan ’20), vriendin van Tim en woonachtig in het mooie Noorden. De stad Groningen om precies te zijn. Samen met katers Dex en Felix!