My September in pictures!

JoséPersoonlijk Leave a Comment

As I wrote in an earlier post, I’ve been an active Instagram-user for a while now. It’s very nice to be there on a daily base and to follow creative people and brands that inspire me a lot. I also like to share my own pictures so I can show things I love and hopefully these posts will inspire others as well!

In this post you can see a selection of pictures that I’ve posted last September on IG. It was a great month with great memories! Want to see more? Feel free to have a look on my account! Meet you there!

José

NL
Zoals ik in een eerdere blog schreef, ben ik al een tijd actief op Instagram. Het is fijn om IG dagelijks te bezoeken en om creatieve mensen en merken die ik leuk vind te volgen. Daarnaast deel ik graag mijn eigen foto’s zodat ik kan laten zien wat mij inspireert. Wie weet kan ik daarmee weer anderen inspireren!

In deze post zie je een aantal van mijn foto’s die ik afgelopen september heb geplaatst op IG. Het was een fijne maand met mooie herinneringen! Benieuwd naar meer van mijn foto’s? Neem gerust een kijkje op mijn account!

José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *