Event: Mijn bezoek aan showUP

JoséInterieur Leave a Comment

Met mijn gloednieuwe visitekaartjes op zak stapte ik in de trein naar Amsterdam. Op weg naar showUP. In deze blog een fotoveslag van mijn bezoek.

showUP is niet zomaar een inkoopbeurs voor woonaccessoires en cadeau-artikelen, maar een open, inspirerende plek vol creativiteit! Kleine en grote labels staan zij aan zij, wat zorgt voor een divers aanbod. Als ik toch eens een (web)shop had, nou… dan had ik hier een hele fijne collectie kunnen samenstellen. Wat een prachtige producten heb ik gezien! Maar ik heb geen shop (al droom ik daar soms wel van), dus moest ik het vooral van de inspiratie hebben. En dat is gelukt! Hieronder vind je een selectie van de merken/producten waar mijn hart sneller van ging kloppen. Een aantal licht ik later nog eens uit in andere blogs. Voor nu een overzicht in snapshots. Kijken jullie mee?

Atelier Pierre

Mijn bezoek begon bij de stand van Atelier Pierre. Bij mij thuis staan een kleine eland en beer te shinen, maar de grote exemplaren zijn ook te gek!

Ompak

Mijn liefde voor mooi pakpapier werd bij de stand van Ompak nog meer aangewakkerd.

ENGEL.

Is deze stand van ENGEL. geen feestje?!

Jurianne Matter

Natuurlijk heb ik als fan ook de stand van Jurianne Matter bewonderd.

StoryTile

Wist je dat er ook mooie lijstjes te koop zijn voor jouw StoryTile?

MOEBE

Yep, een lijst van MOEBE is weer een paar posities op mijn wishlist gestegen.

all things we like

Hoe leuk is dit bordje!! Gespot bij all things we like.

Klippan

Prachtige plaids bij Klippan!

KESEMY DESIGN

Mooie stillevens bij KESEMY DESIGN.

Kitchen Trend

Deze bamboe bordjes voor kids misstaan zeker ook niet op de muur! Gezien bij Kitchen Trend.

sticky lemon

Toffe tasjes bij sticky lemon!

Kado design

Nog meer prachtig pakpapier bij Kado design

vitra

Het mooie vitra.

Marimekko

Liefde voor Marimekko!

Teemu Järvi

Leuk weetje: de tekeningen zijn door Teemu Järvi met een soort pen van bamboe en inkt gemaakt.

Leo la Douce

Leo la Douce, voor mij een nieuw merk met prachtige kaartjes en posters.

Ted & Tone

Ted & Tone, een nieuw merk met design voor kids dat qua uitstraling niet te zoet is zodat het mooi blend met je eigen interieur. Ik ben fan!

Mevrouw Emmer

Toch een beetje Groningen in Amsterdam met deze mooie illustratie van Mevrouw Emmer.

Studio Mabelle

Simpel kan zo mooi zijn. Dat zie je ook bij deze mooie presentatie van de kaarten van Studio Mabelle.

Trixie

Ik zou alles van Trixie wel willen meenemen…

Les Pieds de Biche

Leuke lampjes en keramiek bij Les Pieds de Biche.

studio ROOF

Met dit DIY-boek maak je de mooiste knipsels in een handomdraai!

Van de bijna 350 deelnemers was dit mijn selectie. Ik had nog veel meer kunnen laten zien, maar dit waren de beste en leukste foto’s. Het is best lastig om op een drukke beurs mooie foto’s te maken met licht dat ook niet altijd even meewerkt. Toch krijgen jullie zo een indruk en hebben jullie misschien ook ideeën opgedaan of nieuwe merken ontdekt!

José

Gewoon Jip.

Deze mooie tekst van Gewoon Jip. kon ik jullie niet onthouden. Ze hebben nog veel meer moois!

▲▲▲
P.s. Benieuwd naar mijn visititekaartje? Op onderstaande foto zie je beide kanten! Tijdens het event heb ik erg leuke reacties ontvangen, dus ik denk dat de opzet van het kaartje een goede keuze is geweest! Happy me!

That Friday Feeling

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *