Kerst met een gouden randje

JoséInterieur Leave a Comment

Kleine boompjes als kerstdecoratie

Merry Christmas! Op deze eerste kerstdag laat ik jullie het kerstsfeertje bij ons in huis zien. Met spullen in pastel, wit, hout en voor een feestelijke touch een vleugje goud. Wij zijn klaar voor Kerst!

Ceder kerstboom

Met een tijgerende baby in huis durfden we een grote boom nog niet aan. In plaats daarvan twee kleinere boompjes op veilige hoogte. Versierd met ornamenten die al jaren favoriet zijn, samen met een paar nieuwe items, zoals bijvoorbeeld de mooie vallende ster. Leuk hoe het toevoegen van een paar nieuwe dingen al kan zorgen voor een nieuwe sfeer. Ik kijk dan ook altijd graag terug hoe ik eerdere jaren het huis heb aangekleed. Bijvoorbeeld de kerstsfeer in 2015 en in 2016.

Kerstornamenten

Een verzameling kerstboompjes

Extra gezelligheid tijdens de donkere dagen voor Kerst

Het hoekje op onze tv-meubel heb ik verder aangekleed met huisjes en boompjes die ik in de afgelopen jaren heb verzameld. Zo is een klein kerstdorpje ontstaan. Met brandende lichtjes zorgt dit dorpje voor extra gezelligheid tijdens donkere dagen.

Een kerstsfeertje in de kast

Door het hele huis zijn op diverse plekken dit soort huisjes en boompjes te vinden. In de hoge kast, op tafel en zelfs in het toilet. Omdat ik niet graag echte kaarsjes op de binnenste planken van de hoge kast brand, zijn de huisjes met led-verlichting op deze plek ideaal.

Een kerstsfeertje in de kast

Dennenbos poster

Naast de bank staat onze tweede boom. Nou ja, boompje. Ietwat klein uitgevallen, maar dat mag de pret niet drukken. Wanneer het donker is zorgt hij wel voor een gezellig sfeertje bij de zithoek.

Prachtige poster Dennenbos van Liekeland

Dennenbos

Zelfs op de wand zie je bomen terug. De prachtige illustratie Dennenbos van Liekeland krijgt elk jaar tijdens de winterperiode een plek in de woonkamer. Hij verdient eigenlijk nog een goed passende lijst (working on it). De wand heb ik verder aangekleed met kerstdecoratie, waaronder de goudkleurige mistletoe. Één van mijn favorieten.

Mistletoe van goud

Kerstsfeertje in huis

Grote papieren kerststerren

Papieren kerststerren sieren de hoek naast het tv-meubel.

Advent tree van Jurrianne Matter

Aftellen naar Kerst

Met deze leuke ADVENT tree van Jurianne Matter is een nieuwe traditie geboren. Ik ben sowieso al fan van haar papieren ontwerpen en toen ik deze zag was ik meteen weer verkocht. Ook al was dat in de nazomer, toen ik echt nog niet aan kerst moest denken. Vanaf 1 december kiest Finn elke dag een hanger die hij in de boom mag hangen. Leuk om zo samen af te tellen naar Kerst!

Warm wishes

Warm wishes

Ook al was 2020 een gek jaar, het heeft ons persoonlijk ook veel moois gebracht. Zo vieren we dit jaar voor het eerst Kerst met z’n viertjes. Heel bijzonder en gezellig met Tijn erbij!

We maken er weer wat moois van. En dat wens ik jullie ook. Hele fijne dagen met veel gezondheid en liefde!

☆ José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *