Instagram: Inspire and be inspired!

JoséPersoonlijk Leave a Comment

As I wrote in my first post, I have a passion for Interior styling. I’ve been an active Instagram-user for a while now and I have to confess I’m a bit addicted to this medium. Well…. you can say ‘really really addicted’! I find it such an inspiring community! The people ‘I’ve met’ are so kind and positive! It’s very nice to be there on a daily base and to follow creative people and brands that inspire me a lot.

Another advantage is that by posting my own pictures I can combine my passion for styling with another hobby: photography. It gives me so much energy to take pictures of new rearranged corners in our home, I really love it! As a result the accessoiries don’t stay at the same spot for long! In this post you can see a few of my latest pictures that I’ve posted on IG. Want to see more? Feel free to have a look on my account! Meet you there!

José

NL
Zoals ik in mijn eerste blog schreef heb ik een grote passie voor interieur. Ik ben al een tijd actief op Instagram en ik moet eerlijk bekennen dat ik een beetje verslaafd ben aan dit medium. Nou ja… een beetje… Je zou kunnen zeggen ‘erg verslaafd’! Ik vind het een ontzettend inspirerende community. De mensen die ik ‘heb ontmoet’ zijn zo aardig en positief! Het is fijn om IG dagelijks te bezoeken en om creatieve mensen en merken die ik leuk vind te volgen.

Een ander voordeel is dat ik door mijn eigen foto’s te posten mijn passie voor styling kan combineren met een andere hobby: fotografie. Ik vind het heerlijk om foto’s te maken van nieuwe hoekjes/stillevens die ik in ons huis heb gecreëerd. De accessoires in ons interieur veranderen dan ook vaak van plek! Ik krijg er veel energie van om hiermee bezig te zijn! In deze post zie je een aantal van mijn recent geplaatste foto’s op IG. Benieuwd naar meer van mijn foto’s? Neem gerust een kijkje op mijn account!

José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *