Grow wild: kinderkamer update

JoséInterieur, Kids Leave a Comment

Finn z’n kamer is mijn favoriete kamer in huis. Vanaf het moment dat we begonnen met inrichten kom ik er graag. Eerst nog met Finn in mijn buik om lekker weg te dromen over wat ons te wachten stond (lees het hier), nu met Finn in mijn armen. Om hem te verzorgen, te knuffelen, voor te lezen en in bed te stoppen. Heerlijk!

Licht, warm en speels
Ik probeer een fijne sfeer in deze kamer te creëren die licht, warm en speels is, maar tegelijkertijd ook rust uitstraalt. Er moet natuurlijk ook geslapen worden! De accessoires zoek ik dan ook met zorg uit. Af en toe komt er weer iets nieuws bij, dus vond ik het tijd voor een update op dit blog! Lees gauw verder!

Kinderkamer

Wit, mint en een vleugje zwart
Wat zijn er toch leuke spullen voor kinderen te verkrijgen. Ik moet me echt beheersen om niet alles aan te schaffen. Misschien herkennen jullie dat wel! Daarom probeer ik zo bewust mogelijk voor spullen te kiezen om impulsaankopen te voorkomen. Veel spullen hebben we dan ook al vanaf het begin. Af en toe voeg ik wat nieuws toe. Ook omdat nu Finn wat ouder is ander speelgoed ook leuk voor hem is. Wel houd ik een beetje vast aan mijn favoriete kleurenpalet van wit, mint, een beetje zwart en hout (het verveelt me nog steeds niet!). Hierdoor past alles mooi bijelkaar en blijft het een rustig geheel.

Wandrekje kinderkamer

Handige opbergers
Het wandrekje gebruik ik om wat favoriete spullen op uit te stallen. Mooi speelgoed en kaartjes, maar ook handige opbergers, zoals het mintkleurige en het gestippelde doosje die ik laatst tegenkwam in de webshop van House of Products (HOP). Superhandig voor het opbergen van kleine dingen die je niet kwijt wilt raken in een grote lade. En het staat nog leuk ook!

Details opbergdoosjes

Aangezien ik van een opgeruimd huis houd en ook een grote liefde heb voor leuke doosjes, was het een perfect match! Wat ik niet wist was dat HOP ook een superleuke collectie voor kids heeft. Dus bleef het niet bij de doosjes…

Wee Gallery canvas groeimeter

Grow wild
Nu Finn kan staan wil ik graag de ontwikkeling van zijn lengte bijhouden. Hoe leuk is het om dat op deze mooie canvas groeitmeter van Wee Gallery te doen!

Wee Gallery canvas groeimeter

De leeuw is favoriet bij Finn. Hij kan hem ook al goed nadoen. Roaarrrr!!

Details speelgoed kinderkamer

De groeimeter zit verpakt in een mooi canvas hoesje. Zonde om deze niet te gebruiken, dus berg ik er houten blokjes in op.

Kinderkamer

Functioneel en mooi!
Finn is elke donderdag bij zijn oma. Kleine spullen zoals de babyfoon, een knuffeltje, een speen, etc. nemen we mee in een toilettas. Na het kapotgaan van de rits van de vorige, gebruik ik nu deze mooie grote toilettas.

Close-up toilettas kinderkamer

De toilettas is gemaakt van licht, maar heel sterk materiaal dat ook nog eens makkelijk schoon te maken is. Ideaal! Én met een vleugje mint! (lees: mama blij!)

Toilettas kinderkamer

Kinderservies

In stijl broodje eten
Ok, niet echt iets voor de kinderkamer, maar ik kwam ook dit te schattige konijnen bordje van Bloomingville tegen. Zo wordt het eten van een broodje nog leuker!

Wandrek kinderkamer

Vraag je je af of Finn ook wel felgekleurd speelgoed heeft? Maar natuurlijk! Na het spelen ligt dat lekker opgeruimd in de canvas opbergmand en de speelgoedlade. Daar kom ik nu nog mee weg! ; -)

José

 

 

▲▲▲
Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met HOP. En weet je wat leuk is? Ik mag 10% korting weggeven! Gebruik hiervoor de code HOP&THATFRIDAYFEELING. De code is geldig tot 30-12-2017 op een groot gedeelte van de collectie (uitgezonderd sale producten, giftdeals en boeken). Op het Instagram-account van HOP vind je heel veel shop inspiratie! Lekker shoppen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *