Groningen op de kaart

JoséInterieur, Kids Leave a Comment

Als Groningse ben ik erg trots op mijn geboortestad. Ook al ben ik opgegroeid in Roden, net buiten de stad, voelt dit wel echt als mijn thuis. Van Roden ben ik via een kort uitstapje naar Tilburg, in mijn studententijd in de stad gaan wonen. En ben ik inmiddels een paar huizen verder. Wat wonen we hier fijn! Mijn liefde voor de stad is ook terug te zien in huis. Hoe? In deze blog laat ik het je zien.

Pentekening

Oud Groningen
Groningen heeft een mooie oude binnenstad met prachtige panden. Je zou toch maar in zo’n prachtig oud pand mogen wonen… Omdat dat voor mij (voor nu) bij dromen blijft, haal ik oud Groningen gewoon een beetje in huis. Zo staan er twee oude pentekeningen te pronken, zie ook mijn blog over kringloopgeluk. Beide tweedehands vondsten waar ik erg blij mee ben.

Groningen op de kaart
Daar bleef het niet bij. Het leek me altijd al tof om een kaart van de stad Groningen aan de wand te hebben hangen. In de shop van Kunst in Kaart vond ik een heel mooi exemplaar. Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren en in zwart-wit.

Stadskaart Groningen

Close-up stadskaart Groningen

Zoals je ziet koos ik voor wit met een zwarte kaart. De kaarten worden haarscherp geprint en zijn erg gedetailleerd. Hoe leuk is het dat we zelfs onze straat kunnen aanwijzen!

Close-up stadskaart Groningen

Stadskaart Groningen in woonkamer

De neutrale kleuren van de kaart passen mooi bij de andere foto’s en prints die ik heb verzameld.

Kaart Nederland kinderkamer

Kinderkamerkunst
Naast de stadskaart kwam ik ook nog een leuke kaart van Nederland tegen in de shop. Perfect voor op de kamer van Finn! De kaart is gemaakt in samenwerking met Little Small, een superleuke webshop met producten op het gebied van wonen, kids, thuiskantoor en lifestyle.

Kaart Nederland kinderkamer

Close-up kaart Nederland kinderkamer

Leuk én leerzaam
Deze kaart is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. Aan de hand van prachtige illustraties van bekende bezienswaardigheden kan ik Finn leren wat er (onder andere) in iedere provincie te zien is. Mét bovenin de Martinitoren! Ok, nu hou ik op met mijn Groningen spam hoor. ; -)

Kaart Nederland op kinderkamer

Lijkt het je ook leuk om een kaart van jouw stad in huis te halen? Neem dan gauw een kijkje in de grote collectie van Kunst in Kaart. Er zijn ook kaarten van buitenlandse steden en landen verkrijgbaar. Tof voor als je bijzondere herinneringen hebt aan een vakantie of trip naar bijvoorbeeld Parijs, New York of Zweden. Of als cadeau voor iemand die gaat emigreren. Staat jouw stad er niet bij? Geen probleem, dan kun je deze aanvragen! En nog een laatste tip: je kunt met IXXY your city je kaart ook als IXXI bestellen. Hoe tof is dat?!

José

▲▲▲
Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Kunst in Kaart.

Samenwerkingen ga ik alleen aan met merken en bedrijven die bij me passen en waar ik ‘that Friday feeling’ van krijg. Ze bevatten dan ook een eerlijke review. Lijkt het je ook leuk om samen te werken? Neem dan contact met mij op!

Stadskaart Groningen in woonkamer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *