Fan van Bloomon

JoséPlanten en tuin 1 Comment

Wat was ik blij toen ik op Moederdag van Finn (en van papa natuurlijk) een bloomon giftcard kreeg. En wel voor drie bossen! Ik had het thuis al vaak over deze prachtige boeketten gehad en ook vaak kortingskaarten bewaard. Toch had ik nog nooit een bos besteld. Tenminste nog nooit voor mezelf. Was het de prijs? Of het idee dat ik niet zelf de bos kon samenstellen (ik hou niet zo van verrassingen…)? Ik weet het eigenlijk niet. Wel was ik heel nieuwsgierig. Nu stond niets meer in de weg om eindelijk eens een bos voor mezelf bestellen. En omdat ik de hele ‘bloomon-ervaring’ zo leuk vond, besloot ik deze blog te schrijven.

Het is namelijk echt een ervaring! Het bestellen op de site gaat heel makkelijk. Vlak voor het bezorgmoment ontvang je een mailtje dat de bloemen bijna voor je klaar staan. Zo kun je je er vast op verheugen. En dat deed ik. Ik kon niet wachten tot de bos werd bezorgd.

Bloomon boekje

Bij deze eerste bos zat een leuk boekje met een korte introductie van bloomon, leuke quotes en instructies hoe je de bos het beste op de vaas kunt schikken en kunt verzorgen. En dat alles in een mooi jasje, wat een leuke vormgeving!

Bloomon boeket

Met behulp van de instructies uit het boekje heb ik de bos goed op de vaas gezet. Leuk om te doen! Ze kregen een mooie prominente plek in de woonkamer. Kijk ze shinen!

Voor deze blog heb ik de tweede bos vanaf het bezorgmoment op de foto gezet.

Bloomon

Wanneer de bos wordt bezorgd zit er een mooi kartonnen verpakking omheen. Zo worden ze goed beschermd.

Bloomon

Maar het karton dient niet alleen als verpakking. Wanneer je het openslaat, zie je leuke weetjes en tips aan de binnenzijde staan.

Close-up Bloomon

Bloomon kaart

Bij elke bos zit een kaart met daarop de naam van het boeket en een kort verhaal over één van de bloemen. De rest van het verhaal vind je op de blog van bloomon. Interessant toch?

Bloomon

Één van de tips voor het bloemschikken is het sorteren van alle bloemen op lengte. Dat maakt het schikken een stuk makkelijker.

Bloemen

Tips verpakking Bloomon

Bloemen

Close-up verpakking Bloomon

De bloemen zijn niet voor de poes. Daar dacht Dex anders over!

Dex loves Bloomon

Het leuke is… deze week krijg ik weer een nieuwe bos! Ik ben benieuwd welke prachtige bloemen er dit keer zijn geselecteerd. Hoor ik daar de deurbel al?

José

IMG_4187

Comments 1

  1. Ik bestel ook graag bloemen online. Eerder altijd bij grote online winkels, maar ik zie ook steeds vaker dat ik mooie boeketten kan bezorgen bij lokale bloemisten. Meestal bestel ik mooie boeket voor Pasen voor mijn familie. Ook is het ideaal voor verjaardagen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *