Event: vt wonen&design beurs

JoséInterieur Leave a Comment

Als groot fan van vtwonen stond ik te popelen om dit jaar weer de vt wonen&design beurs te bezoeken. Vorig jaar kon ik helaas niet gaan, maar heb ik gelukkig via Instagram en blogs vanaf huis mee kunnen genieten. Ook leuk! Maar het is natuurlijk nóg leuker om zelf te gaan. Vandaag was het dan zover. Mijn favorieten heb ik verzameld voor deze blog. Voor degenen die dit jaar de beurs niet zelf kunnen bezoeken of die het leuk vinden om te zien welke stijlkamers ik eruit heb gepikt. Kijk mee!

Droomkeuken

Ik begin maar meteen met mijn favoriet der favorieten: een droomkeuken! Toen ik deze keuken zag was ik meteen verkocht. Als ik ooit eens een keuken ga uitzoeken, dan meem ik deze zeker mee ter inspiratie. Deze keuken is te vinden in één van de ruimtes die vtwonen als tiny house heeft ingericht.

Woonkamer

Werkruimte

Er was zelfs ruimte voor een ruime zitplek én royale werkplek in het tiny house!

Badkamer

Niet in het tiny house, maar wel een bezoekje waard; deze fijne badkamer in één van de andere ruimtes. Hier zou ik graag dagelijks badderen!

Woonkamer vtwonen

Planten walhalla

Planten zijn niet meer weg te denken uit het interieur. In deze ruimte stonden ook de meest prachtige exemplaren. Mijn beginnende groene vingers begonnen te jeuken! Wauw, te gek zo bij elkaar!

Prachtige muur

Wat een prachtige wand zo! Echt een eyecatcher. Daarvoor staat trouwens de plant box van Ferm Living, één van mijn wishlist items. Eerst nog even doorsparen…

Ariadne

Ariadne at home is meestal niet helemaal mijn smaak, maar deze stijlkamer vond ik echt prachtig.

Underlayment en zwart

Slaapkamer

Karwei had deze prachtige slaapkamer ingericht. Een heerlijk rustig sfeertje met zwarte accenten die de ruimte wat pit geven.

Slaapkamer kurk

En wat vinden jullie van deze slaapkamer met kurk op de wanden én de vloer. Het gebruik van kurk geeft een bijzondere en warme sfeer.

Lampen

Kinderkamer details

Voor één van de wanden van een kinderkamer was een foto op groot formaat afgedrukt. Gaaf als je een mooie herinnering op deze manier een plek kunt geven in huis.

Vij5

Mooie producten in de stand van Vij5.

Eigen huis

Er is genoeg te zien in deze ruimte in het EH&I Trendhuis!

Vergeef me als de lijnen in de foto’s niet helemaal recht zijn. Het was een behoorlijke uitdaging om tijdens de drukte foto’s te maken zonder medebezoekers. Én zonder deze medebezoekers te lang in de weg te staan. ;-)

Voor iedereen die de beurs nog gaat bezoeken: veel plezier!

José

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *