Dag 2017. Hallo 2018!

JoséPersoonlijk 2 Comments

Dag 2017! Wat was je weer een bijzonder jaar! De quote ‘Time flies when your having fun!’ gaat echt op voor dit jaar. Niet te geloven hoe snel het voorbij is gegaan. In deze blog blik ik kort terug. Lees je mee?

Mooi, lief, vrolijk, slim en grappig
Een jaar met mooie mijlpalen voor ons mannetje. Zo bijzonder om te zien welke stappen Finn allemaal maakt. Van kruipen (nou ja, meer racen) naar staan en naar lopen. Van hele verhalen zonder dat we hem konden verstaan naar de eerste kleine zinnetjes met echte woordjes. En zelfs liedjes! Van spelen op het speelkleed naar spelen met z’n auto’s, z’n treinbaan, z’n minikeukentje, z’n knuffels.

Ook vierden we Finn z’n eerste verjaardag! Ik vond dat zo bijzonder, ik was gewoon een beetje van slag die periode. Vele terugblikken op dat eerste jaar spookten door mijn hoofd. Met een lichtelijk chaotische José tot gevolg haha. Dat gaat dit jaar vast beter!

Verder vlogen we voor het eerst met z’n drietjes naar het buitenland. Wat hebben we het fijn gehad in Portugal!

Finn: wat ben je een mooi, lief, vrolijk, slim en grappig mannetje! Wat een liefde! En laat ik mijn #instagramhusband Tim niet vergeten! Zoveel geduld met mij en m’n fotomomentjes. Zo’n superpapa voor Finn. Ik kan niet wachten om met ons gezin nieuwe mooie herinneringen te maken komend jaar! Samen met lieve vrienden en familie om ons heen.♡

That Friday Feeling
Ik ben dit blog in 2015 om begonnen om dingen die mij inspireren, mij blij maken en daarmee het ‘vrijdaggevoel’ geven te kunnen delen. Het afgelopen jaar heb ik ook weer vele interieurplaatjes gemaakt voor mijn Instagram-account en dit blog. Wat vind ik dat toch leuk om te doen. Het geeft me zoveel energie! Ook heeft het geleid tot diverse leuke samenwerkingen waar ik best trots op ben! En wat heb ik een leuke nieuwe mensen leren kennen via IG! Ik wil jullie heel erg bedanken voor het volgen van mijn blogs en mijn posts op IG. Ik waardeer jullie likes en leuke reacties enorm. Met een grote glimlach kijk ik daar op terug. En ook weer naar uit!

Balans
In mijn terugblik op 2016 schreef ik dat ik in 2017 wilde proberen een juiste balans te vinden tussen het moederschap, mijn liefde, vrienden, familie, hobbies en werk. Nou… dat is niet helemaal gelukt. Ik merk dat ik het best lastig vind om alle ballen hoog te houden. Voor een perfectionist als ik is het niet makkelijk om iets dan maar minder goed te doen. Ik ben veel te streng voor mezelf en heb daar eigenlijk mezelf nog het meeste mee. Wat kan ik daar last van hebben zeg! Daarom wil ik in 2018 proberen om wat meer los te laten. Om wat liever te zijn voor mezelf. Dan kan ik de energie richten op het genieten van alle mooie dingen om me heen! Veel beter toch?! Een deel van een quote die ik gister las in een post van een vriendin verwoord het mooi en wil ik jullie daarom niet onthouden: “Love yourself enough to set boundaries. Your time and energy are precious. You get to choose how you use it.”. Thanks Johanna! Die neem ik mee het nieuwe jaar in!

2018!
Hallo 2018! Ik ben benieuwd wat je gaat brengen. Het voelt als een jaar met nieuwe kansen. Ik heb er dan ook ontzettend veel zin in!

Ik wens jullie allemaal een fantastisch 2018! Met veel gezondheid, liefde en geluk!

♡ José

Comments 2

 1. Post
  Author
 2. Fijn verhaal lieve Jose.
  Fijn verhaal van hoe je het afgelopen jaar hebt beleefd.
  Fijn verhaal door de positiviteit die er achter blijft na het lezen.
  Fijn verhaal over hoe jullie het leven samen leven.

  Fijn te vernemen hoe je bewust omgaat met het goede om je heen
  Fijn te vernemen dat je je door het leven kan laten verrassen

  Fijn om te ervaren hoe gelukkig Finn en Tim met jou zijn

  En……………die ballen die je hoog wil houden
  Nou mijn inziens gaat je dat aardig af
  Mocht er toch een balletje langs glippen…..
  Dan vangen Finn en Tim hem wel voor je op…..
  Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *