Binnenkijker in de krant!

JoséInterieur, Persoonlijk Leave a Comment

En toen stonden we in de krant! Met een binnenkijker in de zaterdagbijlage Wonen&Co van het Dagblad van het Noorden en de Leeuwarder Courant om precies te zijn. Superleuk om dit eens mee te maken! Ik laat je meer zien in dit blog.

Een tijdje geleden ben ik voor dit item benaderd. Ik voelde me ontzettend vereerd en zei meteen ja! Na overleg met Tim dat wel, want hij moest natuurlijk ook op de foto. Gelukkig vond hij het ook leuk en planden we het interview en de shoot.

Ik vond het ontzettend spannend, maar toen we eenmaal waren begonnen was het meteen goed. Wat een leuke ervaring! Zelfs Finn die ik maar moeilijk op de foto krijg, was onder de indruk en poseerde maar al te graag!

Het resultaat? Maar liefst vier pagina`s in het midden van de krant!

Binnenkijker

Binnenkijker

Ondanks dat ik het best lastig vond dat ik niet zelf de foto’s maakte en ze ook niet van tevoren kreeg te zien (bah dat perfectionisme ook…), had ik onwijs veel zin in de publicatie. Ik ben erg blij met hoe het is uitgepakt! Dank Miranda ten Wolde voor de leuke tekst en Margriet de Jager voor de mooie foto’s!

1938E34C-EB75-4AE6-AD53-476EE7213580

Omdat ik zelf bijna nooit met Finn op de foto sta, is dit één van mijn favorieten!

2BE4E83F-8E84-4B48-820B-4BD67A2CD1B4

Ook deze foto is me dierbaar! Liefde voor mijn mannen!

Binnenkijker

Nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje op wonenenco.nl, want de binnenkijker is ook online te zien!

José

E494D08F-684D-488D-8E38-E349C8D6F99C

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *